Catalogus automation solutions

GE Digital

GE Digital is een industrie leider voor software producten die tot de beste van de markt behoren. Samen met GE bieden wij automatiseringsoplossingen om productie te optimaliseren. 

Bekijk producten

Emerson

Vakkennis, technologieën en diensten die uw grootste uitdagingen het hoofd bieden en voorspelbaar succes opleveren, Altijd enOveral. "Emerson consider it solved"

Bekijk producten

PTC

PTC Inc. is een bedrijf voor software en services dat is opgericht in 1985 en het hoofdkantoor heeft in Boston, Massachusetts.

Bekijk producten

Kepware

Kepware is een Software ontwikkelings bedrijf van PTC inc.Kepware is erkend als een vroege speler in het Industrial Internet of Things (IoT) en bedienen een breed scala van klanten in een verscheidenheid van verticale markten, waaronder productie, olie en gas, gebouwautomatisering, energie, hulpprogramma's en meer. Kepware levert alleen oplossingen van industriële sterkte die zijn ontworpen, getest en gecertificeerd om te voldoen aan de eisen van industriële automatiseringstoepassingen

Bekijk producten

OnRobot

"The one stop shop for collaborative applications" OnRobot is een wereldwijd bedrijf met hoofdzetel in de robotclusterhoofdstad Odense in Denemarken. OnRobot levert innovatieve Plug & Produce end-of-arm-gereedschap dat producenten helpt om het maximale uit de voordelen van collaboratieve robots te halen: gebruiksvriendelijk, rendabel en veilig naast de werknemers.

Bekijk producten

Micromedia International

De hoofdactiviteit van Micromedia is de ontwikkeling van een reeks softwareproducten die geavanceerde multimedia-telecommunicatietechnologieën implementeren. Micromedia biedt complete oplossingen voor telebewaking van geautomatiseerde toepassingen en softwaremodules voor industrieel toezicht:

Bekijk producten

Asem

ASEM is actief op de markten voor industriële automatisering, testen en meten en gebouwautomatisering en biedt een compleet assortiment industriële pc's en monitors en een compleet assortiment HMI's, bedieningselementen (PAC - Programmable Automation Controller), hulp op afstand en industriële IoT gateway-oplossingen.

Bekijk producten
NL FR EN